Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért bízd ránk weboldalad elkészítését?

Csapatunk sok éves tapasztalattal és rengeteg elégedett ügyféllel büszkélkedhet. Valóban arra törekszünk, hogy munkánk elégedettséget váltson ki partnereinkből, hosszútávra tervezünk! Folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy gondos tervezés után a legkorszerűbb techikákkal valósíthassuk meg mindenki elképzeléseit. A mi álmaink eléréséhez először a partnereinkét kell valóra váltanunk. A garanciát pedig még meg sem említettük!

Miért nincsenek fix áraink / árlistánk?

Akárcsak az ujjlenyomat esetén, a weboldalkészítésnél sincs két egyforma munka. Az igények és elképzelések felmérése után tudunk adni mindenki számára egy személyre szabott árat. Fontos, hogy itt nem a vevő anyagi helyzetét mérjük fel, hanem a munka mennyiségét!

Garancia? Nálunk Igen!

Rengeteg vállalkozás foglalkozik webfejlesztéssel. Sokan még garanciát is adnak munkájukra, de rövid idő után már csak térítés ellenében! Mi 12 hónap térítésmentes garanciát vállalunk a munkánkra. Jól hangzik, ugye? Miért merjük vállalni ezt? Egyrészt bízunk a szakmai tudásunkban és a precíz munkában, ami megelőzi a hibalehetőségeket. Ettől függetlenül természetesen történhetnek meghibásodások, de mi úgy gondoljuk, hogy egy magas színvonalú szolgáltatásnak tartalmaznia kell jótállást!

Mennyi idő egy weboldal elkészítése?

Egy egyszerűbb bemutatkozó weboldal elkészítése onnantól kezdve, hogy minden (vagy legalábbis a kezdéshez szükséges) információ, anyag rendelkezésünkre áll, nagyjából 20-30 napot vesz igénybe! Külön megállapodás esetén tudunk vállalni SOS kivitelezést is. Meglévő honlapok felújítása, szerkesztése pedig rövidebb idővel kivitelezhető. Komplexebb rendszerek, webáruházak elkészítése időigényes feladat, így azok ekészülésére hozzávetőleg 60-90 napot kell várni, amit növelhet a termékfeltöltések ideje.

Technikai részletek

A legkíváncsibb érdeklődőink számára jelent betekintést a következő, általunk is használt technológiák rövid leírásai:


MI AZ A HTML5?

A HTML5 a HTML (Hypertext Markup Language, a web fő jelölőnyelve) korábbi verzióinak az átdolgozott változata. A kifejlesztésének egyik fő célja, hogy a webes alkalmazásokhoz ne legyen szükség pluginek (pl. Adobe Flash, Microsoft Silverlight, Oracle JavaFX) telepítésére. A specifikáció a HTML4 és az XHTML1 új verzióját jelenti, a hozzájuk tartozó DOM2 HTML API-val együtt. A HTML5 specifikációban leírt formátumba történő migráció HTML4-ről, vagy XHTML1-ről a legtöbb esetben egyszerű, mivel a visszamenőleges kompatibilitás biztosított. A specifikáció a közeljövőben támogatni fogja a Web Forms 2.0 specifikációt is.

MI AZ A BOOTSTRAP?

A Bootstrap az egyik legnépszerűbb HTML és CSS keretrendszer, amellyel gyakorlatilag szó szerint keretek közé szoríthatjuk weboldalaink tartalmát. Legyen a keret egy óriás kijelző, laptop monitor vagy akár egy okos óra kijelzője!

MI AZ A CSS?

Ha a HTML a csontváz, akkor a CSS maga a bőr megfelője. Ennek a nyelvnek a segítségével határozzuk meg egy weboldal külső megjelenését

MI AZ A PHP?

A PHP egy általános szerveroldali szkriptnyelv dinamikus weblapok készítésére. Az első szkriptnyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A kódot a webszerver PHP feldolgozómodulja értelmezi, ezzel dinamikus weboldalakat hozva létre. Rasmus Lerdorf 1995-ben indította útjára. Ma a The PHP Group tartja fenn és fejleszti. A PHP szabad szoftver, de licence nem csereszabatos a GNU licenccel, mivel megkötéseket tartalmaz a PHP név használatára.

MI AZ A SEO?

Magyarul a keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti "normál" avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól.

MI AZ A CMS?

Magyarul tartalomkezelő rendszereknek nevezzük őket. Lehetővé teszik az informatikában és webfejlesztésben kevésbé jártas honlap tulajdonsok számára is, hogy könnyedén szerkeszthesség, bővíthessék weboldalukat. Léteznek elterjedtebb CMS rendszerek, mint pl. a WordPress, Joomla, Drupal, melyeknek mind megvannak az előnyei és hátrányai egyaránt. Mi is tudunk biztosítani egy általunk fejlesztett, teljesen egyedi rendszert!

MI AZ A UI/UIX?

Magyarul felhasználói felület / felhasználói élmény, mely egy teljesen külön területet képvisel a webfejlesztésben. Manapság elengedhetetlen egy előre átgondolt és jól megtervezett honlapnál.

Munkafolyamat

A weboldal ötletének megszületése

Tárgyalás / ötletelés

A kapcsolatfelvétel után az első fontosabb lépés az elképzelések egyeztetése, papírra vetjük, hogy milyen a megálmodott honlap! Fontos, hogy meghatározzuk weboldalunk célját, legyen az értékesítés, kapcsolattartás, termékbemtutatás, új vevők szerzése!
1.Lépés

Domain név lefoglalása

Amennyiben még nem rendelkezünk a domainnel fontos ennek tudatos megválasztása. Könnyen megjegyezhető, cégnevünkre, vállalkozásunkra, tevékenységünkre utaló domaint érdemes választani. Ennek az oldalnak segítségével könnyen ellenőrizheted domain ötleteidet

2.Lépés

Információ, anyaggyűjtés

A célok ismeretében el kell kezdeni a jövőben közzétett információk, képek, szövegek összegyűjtését, főbb menüpontok megtervezését

3.Lépés

Tervezés, Design

Amennyiben céges arculat már rendelkezésre áll, akkor a leendő honlap grafikia tervezésénél ezt figyelembe vesszük és ennek megfelelően építjük fel a felhasználói felületet. Amennyiben még nincs arculat, akkor ennek a kialakításával foglalkozunk!

4.Lépés

Tartalom építés

Amint a grafikai tervek és elképzelések jóváhagyásra kerültek, indulhat a weboldal kialakítása és tartalommal való feltöltése, szövegek, képek, felhasználói szokásokat mérő eszközök integrálása

5.Lépés

Tesztelés és Átadás

AMiután az összes fenti lépés elkészült, gondos tesztelésbe kezdünk, hogy az elkészített munkát hibátlanul adhassuk át mind a megrednelőnek, mind a nagyközönség számára. A honlap átadása a belépési adatok átadásával, tartalomkezelő rendszer rendelése esetén pedig betanítással ér véget!

6.Lépés
Megvalósított weboldal